RÖRJOUREN

Villaspolning – Avloppsspolning för din villa

Börjat lukta illa från avloppen, rinner vattnet av dåligt eller kanske hörs det skumma ljud från rör och avlopp? Det är inte ovanligt att rör som inte högtrycksspolats på länge täpps igen när de används som mest; och när man vill ta hand om det som minst.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Behöver du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Vi utför över  1 300 villaspolningar varje år

  Effektiv Villaspolning

  Om du upplever några av dessa tecken i din villa är det absolut dags att boka tid för avloppsspolning och spola villans rör – innan det är för sent och blir totalstopp. Totalstopp i avloppet kan bli en rejält dyr historia och resultera i spruckna rör, läckage, översvämningar, vattenskador och mögelskador på din villa.

  • Avloppen luktar
  • Rören låter
  • Kluckande och bubblande avlopp
  • Dålig avrinning av avlopp
  • Totalstopp och stigande vatten i avlopp

  Alla dessa vanliga problem kan uppstå i vilket som helst av villans avlopp: Från badrummet med handfat, golvbrunnar i dusch och badkar till kökets diskho. Det är inte heller ovanligt att om man till exempel spolar i toaletten, så kan det klucka och bubbla i ett annat avlopp.

  Om det är totalstopp i något av avloppen i din villa, tveka inte att ringa vår jour och fråga efter råd!

  villaspolning-spola-vill-avlopp

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7

  Villaspolning i förebyggande syfte

  Att avlopp rinner av dåligt och rör blir igentäppta behöver inte betyda att rören till din villa är dåliga eller slitna, sanningen är att alla rör täpper igen förr eller senare (även om såklart även kan vara fallet). Ibland har man otur och har råkat spola ner något som absolut inte ska spolas ner i ett avlopp, men även väldigt noggrann användning och nedspolning kan resultera i del- eller totalstopp. Hår, papper, fett och olja bygger upp över tid och bildar tillsammans med övrigt slam, rost och kalk avlagringar som till slut blir resulterar i ett totalt avloppsstopp. Det betyder dock inte att man inte ska underhålla rören; de håller i många fler år ifall man i förebyggande syfte tar bort avlagringar i tid.

  Det kan kännas onödigt, och kanske dyrt, att göra en avloppsspolning i förebyggande syfte; men sanningen är att det ofta kan spara dig mycket pengar i längden. Genom att ta bort lagringar och annat som blockerar rören innan det blir totalstopp är bra både för din villas avloppsrör och för plånboken.

  08-454 09 00

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 75 000 kr per person och går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor om Stopp i Avloppet:

  Vad är avloppsspolning?
  Kort och gott innebär en avloppsspolning att vi kommer dit med en av våra spolbilar och spolar rent rören hela vägen till de kommunala avloppen och rören. Varmt vatten i rätt tryck är mycket effektivare än man kan tro, och det är också snällt både mot din villas rör och mot naturen. Vi på Rörjouren är alltid uppdaterade och utbildade inom senaste miljöpraxis och är stolta över att använda skonsamma tekniker, för både din villas och miljöns skull.

  Har du koll på rör och avlopp i din villa?
  Vi rekommenderar alltid att man utför en avloppsspolning för villa var tredje till femte år. Beroende på ens förutsättningar och vanor samt i vilket skick ens villas rör är kan underhåll krävas oftare än så. Annars rekommenderar vi att man ordnar en hel stamspolning vart femte till sjunde år, där varmt vatten i kombination med högtrycksspolning rensar hela systemet och gör det välfungerande och rent.

  Filmning och rörinspektion kan vara en bra idé om det har blivit totalstopp för att något fastnat i röret, eller om ni har återkommande problem med avlopp och rör som krånglar. Genom att skicka ner en liten kamera i rören kan vi se hur rören ser ut från insidan och därefter ta fram en åtgärd som löser era problem på bästa sätt.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Villaspolning från Rörjouren Stockholm

  Det finns många fördelar med att använda Rörjouren Stockholm när du ska spola villans avlopp (villaspolning). För det första har vi över 30 års erfarenhet av villaspolning. Dessutom har vi bred kompetens och utrustning som kan användas vid de flesta typer av situationer. Du behöver inte heller oroa dig för att vi inte är tillgängliga. Vi erbjuder service dygnet runt 365-dagar om året och är snabbt på plats hos dig.

  Fördelar med Rörjouren Stockholm:

  • Över 16 000 kunder i Stockholm
  • 30-års erfarenhet av villaspolning
  • Försäkrade
  • Kompetent och utbildad personal
  • Spolning och filmning av avlopp

  Vår villaspolning är tillgänglig i hela Stockholms län. Utöver villaspolning så spolar vi också avlopp för bostadsrätter och radhus. Det är ett utmärkt sätt att underhållsspola avloppen så optimal funktion och flöde kan upprätthållas. Vet du att det var längre än 5-år sedan som du spolade avloppen, så är det definitivt dags att spola avloppen.

  villaspolning-spola-vill-avlopp