RÖRJOUREN

Stopp i Avloppet

Rörjouren Stockholm erbjuder professionella och erfarna rörmokare och VVS-montörer. Som etablerad VVS-firma har vi assisterat tio-tusentals kunder runt om i Stockholm.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Stopp i avloppet?

  Vi har alla råkat ut för det. Vi spolar i avloppet och det börjar bubbla, luktar konstigt, eller rinner inte alls. Om du råkat ut för detta så har du fått ett avloppstopp. Vissa stopp i avloppet kan man lösa själv, och i andra fall behöver man professionell hjälp.

  Vi på Rörjouren Stockholm erbjuder effektiv och skonsam hjälp för den som råkat ut för stopp i avloppet. Våra rörmokare och spolbilstekniker har hjälpt över 15 000 kunder i stor-Stockholm och inget problem är för stort eller för smått för oss. Med förstklassig service, miljömedvetenhet och gedigen kunskap hjälper vi er snabbt och prisvärt.

  stopp i avloppet

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7

  Trygghet & Kvalitet

  Våra rörmokare erbjuder trygg och personlig service till hög kvalitet. Vår service är tillgänglig för privatpersoner och företag och utöver avloppstopp så kan vi också hjälpa dig med läckor, sprickor i rör och ledningar, VVS-service/montering samt spolning och grävarbeten. Som kund kan du känna dig trygg i vetskapen att du får hjälp av absoluta proffs.

  Avloppstopp kan uppstå i golvbrunn, toalett, diskho, badkar och sink. Vi kan lösa samtliga avloppsstopp effektiv och till förmånliga priser. Kontakta oss idag för att få ett förslag på lösning.

  08-454 09 00

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 50 000kr per person går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor om Stopp i Avloppet:

  Hur uppstår avloppsstopp?
  Stopp i avloppet kan bero på en rad olika anledningar. Ofta beror det på att fett, hårrester, toalettpapper och föremål fastnat i avlopp- och rörledningar. Kontinuerlig högtrycksspolning är ett bra sätt att underhålla och förlänga avloppets livstid och undvika avloppstopp.

  Vad kostar det att lösa stopp i avloppet?
  Kostnaden beror på vilken typ av avloppsstopp ni råkat ut för. I vissa fall kan det räcka med en avloppspolning vilket medför en lägre kostnad, och i andra fall kan det krävas mer utförliga åtgärder som då kan innebära en högre medförd kostnad. Kontakta oss idag så kan vi lämna ett precist prisförslag för just er verksamhet.

  När kan ni hjälpa till?

  Vi på Rörjouren Stockholm erbjuder snabb service och kan ofta vara på plats inom en timme i Stockholm. Vår service är snabb, serviceorienterad och kostnadseffektiv.

  Erbjuder ni Jourservice ?

  Ja! Vi arbetar i hela stor-Stockholm och vår jourservice är tillgängliga dygnet runt 365-dagar om året.

  Fler frågor eller funderingar?

  Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade