RÖRJOUREN

Stamspolning Stockholm

Att regelbundet stamspola avloppen och rensa stammarna är ett utmärkt sätt att förebygga problem, förlänga rörledningarnas flöde samt hållbarheten. Stamspolning är således smidigt, effektivt och mycket prisvärt.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Behöver du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Effektiv Stamspolning

  Genom att kontinuerligt (vart tredje till femte år) stamspola avloppen så undviker du som fastighetsägare oförutsedda problem. Uppstår större skador i avloppen så blir det ofta ganska dyra historier. Att spola avloppen gör att du får en bättre förståelse över avloppsn skick. Att kombinera stamspolning med rörinspektion / rörfilmning är vidare ett utmärt sätt att få komplett insikt i rörledningarnas skick.

  Vid en stamspolning så får ni en insikt i avloppens skick. I samband med rörinspektion får ni en komplett rapport och status över stammarnas skick och vilka åtgärder som behöver göras för att bibehålla optimal funktion och lång livslängd.

  Kontinuerlig stamspolning förhindrar också dålig doft, avloppsstopp, och bubblande samt dåligt rinnande avlopp. Funktionen i rörledningarna förhöjs och risken för skador på avloppen minskar drastiskt. Vi på Rörjouren Stockholm har över 30-års erfarenhet av stamspolning i Stockholm.

  stamspolning stockholm

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7

  Stamspolning i Stockholm med omnejd

  Den stamspolning som vi på Rörjouren Stockholm erbjuder är tillgänglig dygnet runt – 365 dagar om året i hela Stockholms län. Oavsett om du är en privatperson, företag eller organisation så är vi på en erfaren och kvalificerat partner. Den utrustning vi besitter innehar vi in-house och med våra fullutrustade spolbilar är vi snabbt på plats hos er.

  Vanliga tecken på att de kan vara dags att avloppspola är när avrinningen är dålig, avloppen bubblar och luktar dåligt. Ju tidigare detta uppmärksammas och åtgärdas med avloppsspolning desto bättre för avloppen.

  08-454 09 00

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 50 000kr per person går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor vid stamspolning:

  Vad är stamspolning?
  Stamspolning är en metod där vatten spolas med mycket högt tryck ned i avloppsledningar för att förhindra och ta bort smuts, fett och avlagringar. Det är mycket skonsamt, effektivt och förbättrar snabbt flödet i avloppen. Stamspolning förlänger livslängden på avloppsledningar.

  Hur ofta ska man stamspola?
  Det rekommenderas att stamspola avloppen vart tredje till vart femte år för att förlänga avloppens optimala funktion. Om du vet att det vart länge sedan en stamspolning genomfördes så är det defenitivt en god idé att spola avloppet.

  Stamspolning och rörinspektion
  Att kombinera spolning av avloppet med en rörinspektion är ofta en mycket god idé för att få en ordentligt insikt i avloppens skick. Det gäller särskilt dig som upplever upprepade problem och avlopp som strular kontinuerligt.

  Genom att skicka ned en liten kamera ned i avloppsrören så ser vi avloppen från insidan vilket hjälper oss att ta fram åtgärder som passar er situation bäst.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade