RÖRJOUREN STOCKHOLM

Spolning Avlopp

Var det länge sedan du genomförde spolning av avlopp? Eller vet du kanske av dig att du aldrig spolat avloppet? Om det var mer än 5-år sedan du spolade fastighetens avlopp så är det en stark rekommendation att underhållsspola avloppet. Spolning av avlopp är ett av de mest skonsamma sätten att underhålla avloppet. Välkommen att kontakta oss.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Behöver du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Spolning Avlopp – Fem tecken när du bör spola avloppet

  För att veta när det är dags för spolning av avlopp så finns det en rad indikationer, eller tecken, som kan tyda på att du bör överväga spolning av avloppet på kort sikt. Ju tidigare och oftare du spolar avloppet, desto bättre funktion och så minskar du risken för läckor, sprickor och andra kostsamma problem. Om du kan undvika och undanröja mindre problem i tid, så slipper du kostsamma överraskningar. Några vanliga tecken på att man bör spola avloppet är:

  • Dålig lukt. Om du känner en obehaglig doft från handfat, zink, vask eller handfat så är det ett ganska vanligt tecken på att något sitter fast eller att vattenflödet är dåligt.
  • Konstiga ljud. Ett annat vanligt tecken är att det uppstår konstiga ljud från avloppet. Det kan vara kluckande, poppande eller att avrinningen kommer eller går.
  • Dålig/begränsad avrinning. Om det tar lång tid innan vattnet i avloppet rinner bort ned i avloppet så är det ett annat tecken på att spolning av avloppet kan vara en mycket bra idé.
  • Länge sedan spolning genomfördes. Om du vet med dig att det var mer än 5-år sedan spolning av avloppet skedde så är det dags att spola avloppet.
  08-454 09 00
  spolning avlopp stockholm

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Service 24/7

  Vi erbjuder service dygnet runt.

  Nyttja ROT-avdraget

  Hjälp med rotavdrag och ansökan till SKV.

  Tydlig prissättning

  Tydlig och transparent prissättning.

  Spolning av avlopp är förebyggande

  Kontinuerlig spolning vart tredje till vart femte år är en garanti och en typ av försäkran för att minimera eventuella situationer som kan skada avloppet. Det finns också mycket du själv kan göra för att undvika stopp i avloppet som du kan läsa om i vår guide. Bland annat ska du inte spola ned för stora mängder papper och fett ska du ta bort från stekpannan med papper och slänga i soptunnan. Spola inte heller ned sådant som inte ska vara i avloppet som topsar och bomullstussar eller bindor. Detta kan tyckas självklart, men är mycket vanligare än man vill tro.

  Professionell avloppsspolning
  Om du inte själv lyckas lösa problemet så står vi alltid redo att hjälpa dig med en av våra spolbilar. Vi använder oss alltid av miljövänliga metoder som är skonsamma både för miljön och dina rör.

  *Priserna ovan gäller för privatpersoner och visar priser efter ROT-avdraget.

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 50 000kr per person går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Frågor eller funderingar?

   Vanliga frågor vid spolning av avlopp:

   Vad är spolning av avlopp?

   Avloppsrensning är ett sätt att rensa avloppen från smuts, rester och annat som förhindrar avloppens normala funktion och flöde. Vi förespråkar avloppsspolning framför avloppsrensning då det är mindre invasivt och skonsamt för avloppsrören.

   Vad kostar spolning avlopp?

   Kostnaden för att spola avlopp varierar beroende på antalet avlopp som ska spolas, samt om spolningen ska kombineras med filmning. Vi på Rörjouren Stockholm utför spolning av avlopp från 1861kr. Vill du få ett skräddarsytt offertförslag så föreslår vi att du kontaktar oss direkt.

   När kan ni utföra arbetet?

   Vi spolar avlopp dygnet runt, 365-dagar om året i Hela Stockholms län. Vi är ofta på plats samma dag och vårt arbete håller alltid högsta kvalitet. Hög service, kvalitet och bra priser är ledord i vår verksamhet.

   Erbjuder ni Jourservice ?
   Ja! Vår jour är tillgänglig under årets alla dagar. Även under röda dagar. Så vi kan alltid vara på plats och hjälpa er vid behov.

   Fler frågor eller funderingar?
   Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

   08-454 09 00Maila oss