RÖRJOUREN

Spolbil Stockholm

Förebygg problem i avloppet, snabbt och skonsamt med en spolbil i Stockholm som högtrycksspolar avloppet rent från fett, smuts, avlagringar och annat som kan ha fastnat i avloppet. Skonsamt, prisvärt och effektivt.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Behöver du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Spola avloppen med spolbil

  Med hjälp av en spolbil så kan man effektivt och skonsamt, samt utan kemikalier, resa och förebygga problem i avlopp och stammar. Fett, avloppsrester och annat som kan påverka det optimala vattenflödet rensas snabbt.

  Det är klokt att var tredje till femte år spola rent avloppen med spolbil för att undvika framtida problem och säkerställa optimal funktion i avloppet. Vanliga indikationer på att det kan vara dags att avloppspola är när flödet är sämre, det bubblar i avloppet och luktar illa. Ju tidigare en spolning genomförs desto bättre för avloppets skick.

  Snabbt på plats dygnet runt
  Om du har fått totalt stopp i avloppet eller du anar att det är hög tid för att få hjälp av en spolbil i stockholm så kan du kontakta oss på Rörjouren Stockholm dygnet runt – 365 dagar om året. Vi hjälper dig oavsett situation. Vi är försäkrade, utbildade och med lång erfarenhet av spolningsuppdrag.

  spolbil stockholm jour
  stockholm spolbil pris

  Fördelar med spolbil

  Högtrycksspolning med spolbil är förknippat med en rad olika fördelar. Det är en metod som vi rekommenderar starkt och som blir allt mer populärt.

  Några viktiga fördelar är: 

  • Främst är spolningen högeffektiv
  • Skonsam metod som inte skadar rörledningar
  • Förlänger rörledningar och stammars livstid
  • Miljövänligt då inga kemikalier används, utan enbart vatten

  Att spola avloppen med spolbil är således ett högeffektivt sätt att komma till bukt med de flesta avloppsrelaterade problem. Dessutom är det mycket billigare än invasiva insatser av rörmokare. Det är fördelaktigt på både kort- och lång sikt.

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7

  Stamspolning i Stockholm med omnejd

  Vi på Rörjouren Stockholm har jobbat med spolning av avlopp i Stockholm i över 30 år. Våra spolbolar är fullutrustade med diverse munstycken och en stor tank med vatten. Våra kompetens spolbilstekniker spolar snabbt rent ditt avlopp så det återfår sin normala funktion och dessutom förebygger framtida problem.

  Våra spolbilar i Stockholm är snabbt på plats i hela Stockholms län. Dem är smidiga och kommer snabbt fram. Utöver att våra spolbilar är utrustade med spolutrustning så kan vi också erbjuda er filmning av avloppen. Spolning i kombination med rörinspektion/filmning av avlopp ett utmärkt sätt att få komplett insikt i rörledningarnas skick.

  Vet du med säkerhet att det var längre än fem år sedan som avloppen spolades så är det hög tid. Boka spolbil idag. 

  08-454 09 00

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 50 000kr per person går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor:

  Vad är avloppsspolning?

  Spolning av avlopp är en högeffektiv metod där avloppsledningar och stammar spolas med vatten. Vattnet spolas med mycket högt tryck och med olika typer av munstycken. Det gör att vattnets flöde förbättras och avloppets skick förbättras samt att livslängden förlängs.

  Hur ofta ska man spola avloppet?

  En bra tumregel för spolning av avlopp med spolbil är vart tredje till vart femte år. På det sättet förlängs livstiden och avloppens optimala funktion säkerställd. Vet du med säkerhet att det var längre än fem år sedan så är det definitivt dags.

  Avloppsrensning och avloppspolning – vad är skillnaden?
  En vanligt förekommande fråga vi får från kunder är skillnaden mellan avloppsrensning och avloppsspolning. Kortfattat kan man säga att med rensning så används en annan typ av maskin som rensar avloppet med en vajer.

  Det är aningen mer skadligt för avloppet jämfört med avloppspolning varefter vi förespråkar spolning av avlopp framför rensmaskiner.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade