RÖRJOUREN

Rörmokare Täby

Om du är boende i Täby och behöver en rörmokare som är duktig, prisvärd och tillgänglig så är vi rätt rörmokare i Täby för dig.

Service i Täby

Snabbt på plats i Täby

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Rörmokare Täby

  Vi är en professionell och kompetent rörfirma som erbjuder service i Täby. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rörmokare, VVS och spolning. Vår service är tillgänglig för privatpersoner och företag under dygnets alla timmar. Vi har varit verksamma i över 30-år och är måna om att ta hand om våra kunder på ett bra sätt.

  Vi är en professionell och kompetent rörfirma som erbjuder service i Täby. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom rörmokare, VVS och spolning. Vår service är tillgänglig för privatpersoner och företag under dygnets alla timmar. Vi har varit verksamma i över 30-år och är måna om att ta hand om våra kunder på ett bra sätt.

  rörmokare-täby

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7
  täby-rormokare-och-vvs

  Trygghet & Kvalitet

  När du anlitar Rörjouren Stockholm så kan du förvänta dig en trygg, kompetent och serviceorienterad leverantör. Med vår långa och breda erfarenhet så har vi den kunskap som krävs för att hitta en lösning som passar för just er. Våra rörmokare i Täby hjälper er med allt från avloppsstopp, läckor, montering av VVS-utrustning, värmepumpar och spolning.

  Vi tar oss an både små och stora uppdrag. Vår service är vidare tillgänglig under hela dygnet 365-dagar om året. Som verksamhet tar vi ett ansvar för att lämna ett så klimatpositivt avtryck som möjligt. Detta åstadkommer vi genom löpande utbildningar i miljöarbete. Varmt välkommen att kontakta våra rörmokare i Täby idag!

  08 454 09 00info@rorjourenstockholm.se

  Glöm inte ROT-avdraget!

  Visste du att du som privatperson kan spara upp till 30% av arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget? Det förmånliga skatteavdraget kan nyttjas av dig som privatperson som bor i villa, eller bostadsrätt. Summan är max 50 000kr/person och år. Avdraget gäller inte för materialkostnader.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor:

  Finns ni i Täby?
  Våra rörmokare i Täby är snabbt på plats hos er och erbjuder er snabb och högklassig service.

  Vad kostar en rörmokare?
  Kostnaden för en rörmokare varierar beroende på typ av uppdrag samt materialkostnader. I vissa fall räcker det med enklare service, medan det i andra fall kan behövas bytas ut delar varav priset för vår service efterspeglar arbetets natur och omfattning. Vill du få ett lägre pris så ska du se till att få hjälp under dagtid då jourtid ofta är dyrare hos rörmokare.

  När kan ni hjälpa till?
  Vi är snabbt på plats. För att veta mer precis när vi kan hjälpa just er så bör ni kontakta oss.

  Erbjuder ni Jourservice ?
  Ja! Vår service är tillgänglig i Hela Stockholms län 24-timmar om dygnet order årets alla dagar.

  Fler frågor eller funderingar?
  Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Vill du att vi kontaktar dig?

  Behöver du hjälp akut? Då kan du välja att ringa oss direkt på 08-454 09 00 alternativt fylla i kontaktformuläret så återkommer vi direkt till dig.

  Vi erbjuder rörmokare med service dygnet runt, 365-dagar om året i hela Sollentuna. Oavsett situation så är det alltid ett säkert val att kontakta oss!


   Vi finns också tillgängliga: