RÖRJOUREN

Rörmokare Kungsholmen

Behöver du snabbt på hjälp av en kunnig och kompetent Rörmokare på Kungsholmen? I sådant fall är vi på Rörjouren Stockholm ett utmärkt val. Service 365-dagar om året under dygnets alla timmar. Välkommen!

Service på Kungsholmen

Rörmokare Kungsholmen

Service dygnet runt

Vi erbjuder 24/7 service.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Rörmokare Kungsholmen

  Då var man där igen. Avloppet har slammat igen och det luktar pyton i lägenheten. Ofta är problemet lättlöst, men ibland så kan det vara så att man behöver hjälp av en rörmokare på Kungsholmen. Oavsett om det är en akut situation som behöver lösas, eller att du vill ha hjälp med installation och montering så finns vi där för dig. Vi hjälper såväl privatpersoner och företag på hela Kungsholmen.

  Vår service är tillgänglig under dygnets alla timmar och vi är snabbt på plats i din fastighet. Det gör att du kan känna dig trygg i att välja en Rörmokare som finns där för dig i vått och torrt samt stort och smått.

  rörmokare-södermalm

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7
  rörmokare-på-södermalm

  Trygghet & Kvalitet

  Den service som vi erbjuder är av högsta kvalitet, med låg miljöpåverkan och med hög kundservice anpassat efter just er situation och önskemål. Vi hjälper dig med allt ifrån läckor, stopp i avlopp, spolning av avlopp, grävarbeten och VVS-service samt montering.

  08 454 09 00info@rorjourenstockholm.se

  Spara 30% på arbetskostnaden

  Med det förmånliga ROT-avdraget kan du spara 30% av arbetskostnaden. Maxsumman per år är 50 000kr och gäller för dig som äger en villa eller bostadsrätt. Avdraget gäller enbart för arbetskostnaden och inte för materialkostnader.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor:

  Har ni rörmokare på Kungsholmen?
  Ja! Våra rörmokare är tillgängliga på Kungsholmen dygnet runt för all typ av service som rör avlopp, spolning och montering.

  Vad kostar en rörmokare?
  Kostnaden för en rörmokare är beroende på vilken typ av arbete som ska utföras. Det gör att kostnaden kan variera en hel del. Ett sätt att minska kostnaden är att nyttja det förmånliga ROT-avdraget som minskar kostnaden för dig som fastighetsägare för den arbetstid som arbete kräver. För att få reda på vad en rörmokare skulle kosta för din situation så rekommenderar vi att du kontaktar oss för ett prisförslag.

  När kan ni hjälpa till?

  Vi är tillgängliga för service på Kungsholmen dygnet runt under årets alla 365-dagar. Kontakta oss idag så bokar vi in en tid som passar just dig.

  Erbjuder ni Jourservice ?

  Ja! Vi arbetar i hela stor-Stockholm och vår jourservice är tillgängliga dygnet runt 365-dagar om året.

  Fler frågor eller funderingar?

  Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Vill du att vi kontaktar dig?

  Behöver du hjälp akut? Då kan du välja att ringa oss direkt på 08-454 09 00 alternativt fylla i kontaktformuläret så återkommer vi direkt till dig.

  Vi erbjuder rörmokare med service dygnet runt, 365-dagar om året på hela Södermalm. Oavsett situation så är det alltid ett säkert val att kontakta oss!


   Vi finns också tillgängliga: