RÖRJOUREN

Rörmokare Ekerö

Vi på Rörjouren erbjuder erfarna och kompetenta rörmokare till dig som söker rörmokare på Ekerö. Som VVS-företag erbjuder vi dig rörmokare, VVS-montörer, högtrycksspolning och diverse grävarbeten. Våra rörmokare på Ekerö är tillgängliga dygnet runt 365-dagar om året.

Service på Ekerö

Rörmokare Ekerö

Service dygnet runt

Vi erbjuder 24/7 service.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Rörmokare Ekerö

  Har avloppet börjar lukta illa, bubbla eller göra märkliga ljud ifrån sig? Eller behöver du installera ny VVS-utrustning? Då kan vi på Rörjouren Stockholm hjälper er som bor på Ekerö med rörmokare som identifierar problemet och kommer med en passande och kostnadseffektiv lösning som håller länge.

  Våra Rörmokare på Ekerö är snabbt på plats och hjälper er med den situation som uppstått. Ofta är just snabbheten att vara på plats avgörande för att inte större problem ska uppstå i fastigheten. Vi hjälper privatpersoner och företag dygnet runt på Ekerö. Vår jourservice är tillgänglig från 16-07 och hjälper er med stort som smått.

  rörmokare-ekerö

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7
  rormokare-ekerö

  Trygghet & Kvalitet

  Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud där våra medarbetare kan assistera vid läckage, installationer, montering, spolning av avlopp och grävarbeten. Både kompetensen och utrustningen har vi in-house, vilket är en trygghet för er som kund. Miljöarbete är en viktig aspekt i vårt arbete och vi utbildar oss kontinuerligt i hur vårt klimatavtryck kan bli så litet som möjligt.

  08 454 09 00info@rorjourenstockholm.se

  Spara 30% på arbetskostnaden

  Med det förmånliga ROT-avdraget kan du spara 30% av arbetskostnaden. Maxsumman per år är 50 000kr och gäller för dig som äger en villa eller bostadsrätt. Avdraget gäller enbart för arbetskostnaden och inte för materialkostnader.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor:

  Har ni rörmokare på Ekerö?
  Ja! Våra rörmokare är tillgängliga på hela Ekerö dygnet runt.

  Vad kostar en rörmokare?
  Vad en rörmokare slutligen kostar är beroende på en rad olika aspekter såsom tidsåtgång, material och tid på dygnet som arbetet utförs. Med ROT-avdraget kan du göra avdrag på arbetskostnaden på upp till 50 000kr/år och fastighet. Vill du veta mer ingående vad kostnaden för dig kommer bli så är du välkommen att kontakta oss på Rörjouren Stockholm så hjälper vi er.

  När kan ni hjälpa till?

  Vi hjälper dig som bor på Ekerö dygnet runt under årets alla dagar. Vi är ofta på plats inom en timme, och när du kontaktar och gör en bokning hos oss så kommer du få veta när vi dyker upp hos dig.

  Erbjuder ni Jourservice ?

  Ja! Vi erbjuder jour dygnet runt, 365-dagar om året, för dig som bor på Ekerö och söker rörmokare.

  Fler frågor eller funderingar?

  Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Vill du att vi kontaktar dig?

  Behöver du hjälp akut? Då kan du välja att ringa oss direkt på 08-454 09 00 alternativt fylla i kontaktformuläret så återkommer vi direkt till dig.

  Vi erbjuder rörmokare med service dygnet runt, 365-dagar om året på Ekerö. Oavsett situation så är det alltid ett säkert val att kontakta oss!


   Vi finns också tillgängliga: