RÖRJOUREN

Rörmokare Bromma

Bor du i Bromma och söker en kompetent och erfaren rörmokare, VVS-montör eller spolbol? Då är vi rätt företag för dig. Vi hjälper dig med rörmokare i Bromma 365-dagar om året – dygnet runt!

Service i Bromma

Rörmokare i Bromma

Service dygnet runt

Vi erbjuder 24/7 service.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Rörmokare Bromma

  Ibland händer det som man inte vill råka ut för. Plötsligt uppstår stopp i avloppet, eller så läcker det vatten i fastigheten. Vid dessa situationer är det viktigt att snabbt få experthjälp på plats för att undvika framtida problem och dyra renoveringskostnader. Oavsett den situation som uppstår för dig så är våra rörmokare i Bromma snabbt på plats för att hjälpa er. 

  Som rörmokare i Bromma erbjuder vi dig hjälp dygnet runt för såväl privatpersoner som för företag. Oavsett dag och tid så hjälper vi dig och vi hjälper dig med såväl stort som smått med en stor bredd av rörmokartjänster.

  rormokare-bromma

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7
  rormokare-i-bromma

  Trygghet & Kvalitet

  Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar löpande assistans med läckor, avlopp, rörledningar, montering, installationer, spolning och en rad olika typer av grävarbeten. Vi har en låg miljöpåverkan och vi innehar all kompetens och utrustning in-house, vilket innebär att du får komplett service från en aktör.

  08 454 09 00info@rorjourenstockholm.se

  Spara 30% på arbetskostnaden

  Med det förmånliga ROT-avdraget kan du spara 30% av arbetskostnaden. Maxsumman per år är 50 000kr och gäller för dig som äger en villa eller bostadsrätt. Avdraget gäller enbart för arbetskostnaden och inte för materialkostnader.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor:

  Har ni rörmokare i Bromma?
  Ja! Våra rörmokare i Bromma finns tillgängliga dygnet runt för akuta och planerade ärenden.

  Vad kostar en rörmokare?
  Kostnaden för en rörmokare kan variera beroende på vilken typ av arbete som behöver utföras och tidsåtgången detta kräver. Somliga situationer avhjälps enkelt på kort tid, medan andra typer av situationer kräver mer omfattande service. Genom att nyttja ROT-avdraget blir också arbetskostnaden lägre så att du sparar pengar. Vill du få reda på exakt pris för din situation så bör du höra av dig till oss för en ingående offert för arbetet.

  När kan ni hjälpa till?

  Vi på Rörjouren Stockholm är tillgängliga 365-dagar om året dygnet runt och är ofta på plats inom en timme i hela Stockholm. Snabbhet, serviceorientering och kostnadseffektivitet är ledord vi drivs utav.

  Erbjuder ni Jourservice ?

  Ja! Jour sker efter kl 16 och gäller i hela Stockholm under dygnets alla dagar.

  Fler frågor eller funderingar?

  Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Vill du att vi kontaktar dig?

  Behöver du hjälp akut? Då kan du välja att ringa oss direkt på 08-454 09 00 alternativt fylla i kontaktformuläret så återkommer vi direkt till dig.

  Vi erbjuder rörmokare med service dygnet runt, 365-dagar om året i hela Bromma. Oavsett situation så är det alltid ett säkert val att kontakta oss!


   Vi finns också tillgängliga: