RÖRJOUREN

Rörmokare Älvsjö

Söker du efter en kompetent och professionell rörmokare i Älvsjö så har du kommit helt rätt. Som VVS-företag och rörmokare i Älvsjö erbjuder vi snabb hjälp inom rörmokare, VVS, spolning av avlopp, installationer och grävarbeten.

Service i Älvsjö

Rörmokare Älvsjö

Service dygnet runt

Vi erbjuder 24/7 service.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Rörmokare Älvsjö

  Har det börjat uppstå problem med avloppet? Hör du märkliga ljud, vattenflödet kanske är sämre, eller så luktar det illa? Då kand et vara dags att kontakta en rörmokare för att få hjälp med situationen. Vi på Rörjouren Stockholm erbjuder dig som bor i Älvsjö en mängd olika tjänster. Allt ifrån avloppspolning, installation av VVS-utrustning, felsökningar och grävjobb. 

  Våra rörmokare i Älvsjö hjälper både privatpersoner och företag och vi är snabbt på plats när situationen uppstår. Det är viktigt att ta avloppsrelaterade problem på allvar då de ofta kan leda till större och kostsammare problem i framtiden om de inte tas om hand om i tid. Vi finns där för dig under dygnets alla timmar 365-dagar om året.

  rörmokare-älvsjö

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Jour

  Service dygnet runt 24/7
  rörmokare-älvsjö

  Trygghet & Kvalitet

  Vårt tjänsteutbud är bredd och vi innehar all kompetens och utrustning in-house. Vi är måna om att minska vår miljöpåverkan och utbildar oss löpande i att minska vårt klimatavtryck. Som kund till oss får du också en trygg och tillgänglig partner som står för absolut högsta kvalitet. Behöver då hjälp med installation, avloppsstopp, montering, avloppsspolning eller grävarbeten så är vi på Rörjouren Stockholm en partner att lita på.

  08 454 09 00info@rorjourenstockholm.se

  Spara 30% på arbetskostnaden

  Med det förmånliga ROT-avdraget kan du spara 30% av arbetskostnaden. Maxsumman per år är 50 000kr och gäller för dig som äger en villa eller bostadsrätt. Avdraget gäller enbart för arbetskostnaden och inte för materialkostnader.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Vanliga frågor:

  Har ni rörmokare i Älvsjö?
  Ja! Våra VVS-montörer och rörmokare finns redo i Älvsjö dygnet runt.

  Vad kostar en rörmokare?
  Kostnaden för en rörmokare beror på flertalet faktorer. Dessa är kopplade till arbetstiden, material samt om arbete utförs på dagtid eller jourtid. Ibland är det svårt att på förtid avgöra den exakta kostnaden då en rörmokare ofta behöver identifiera problemet först för att kunna avgöra vilken typ av material som kan tänkas behövas. Visste du att du med ROT-avdraget kan spara upp till 50 000kr/år på arbetskostnaden? På så sätt blir kostnaden lägre.

  När kan ni hjälpa till?

  Vi finns tillgängliga dygnet runt för dig som söker en rörmokare i Älvsjö. Ofta är vi på plats inom en timme. Annars bokar vi in dig så snabbt som möjligt och så hjälper vi dig.

  Erbjuder ni Jourservice?

  Ja! Vi erbjuder jour i Älvsjö.

  Vad är spolning?

  Spolning är en skonsam och effektiv metod för att lösa stopp i avloppen. Du kan läsa mer om det i vår guide om avloppspolning.

  Fler frågor eller funderingar?

  Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

  08-454 09 00Maila oss

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Vill du att vi kontaktar dig?

  Behöver du hjälp akut? Då kan du välja att ringa oss direkt på 08-454 09 00 alternativt fylla i kontaktformuläret så återkommer vi direkt till dig.

  Vi erbjuder rörmokare med service dygnet runt, 365-dagar om året i hela Älvsjö. Oavsett situation så är det alltid ett säkert val att kontakta oss!


   Vi finns också tillgängliga: