RÖRJOUREN STOCKHOLM

Mark- & Grävarbeten i Stockholm

Vi hjälper dig som bor i Stockholms län med alla typer av markarbeten. Stort som smått, i vått och torrt.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Söker du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Mark – & Grävarbeten

  Vi på Rörjouren Stockholms hjälper dig med att ansluta fastigheten till kommunalt avlopp, dränering, grävarbeten för fiber eller för justeringar i trädgård. Som grävfirma erbjuder vi hög servicegrad och tydlig fakturering av arbete. Vi erbjuder allt ifrån små- till större markarbeten för såväl privatpersoner som för företag. 

  I vår service kan vi assistera med såväl mark- och grävarbeten, installation och montering av rörledningar. Vi har all kompetens ”in-house” och kan på så sätt erbjuda en komplett lösning vilket gör arbetet snabbt och smidigt – samt korrekt från början. Utöver anslutning mot kommunala avlopp, tre-kammarbrunnar och liknande så kan vi gräva för diverser avloppslösningar, slamavskiljare, avloppstankar och mycket mer.

  markarbete-stockholm

  Avlopp

  Vi hjälper er med avloppanslutning.

  Dränering

  Vi gräver för bättre dränering.

  Fiber

  Vi kan gräva för fiberanslutning.

  Markarbeten

  Brett utbud av markarbeten.
  grävarbeten

  Trygghet & Kvalitet

  Som grävfirma erbjuder vi trygga markarbeten till hög kvalitet. Vi är måna om att minimera vår miljöpåverkan och utbildar oss kontinuerligt i senaste praxis. Vi erbjuder markarbeten i hela stor-Stockholm med kort väntetid och effektiv service. Med hjälp av våra kabelsökare så minimeras risken att eventuella avlopp eller elledningar tar skada av grävjobbet.

  08 454 09 00Maila oss

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 75 000 kr per person och går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Professionellt

  Allt arbete utförs av certifierade montörer utbildade med miljöfokus

  Tillgängliga 24/7

  Vi är tillgängliga 24-timmar om dygnet 365 dagar om året

  Tryggt & Säkert

  Vi har många års erfarenhet och är serviceorienterade

  Vill du att vi kontaktar dig?

  Behöver du hjälp akut? Då kan du välja att ringa oss direkt på 08-454 09 00 alternativt fylla i kontaktformuläret så återkommer vi direkt till dig.

  Vi erbjuder service dygnet runt, 365-dagar om året i hela Stor-Stockholm. Oavsett situation så är det alltid ett säkert val att kontakta oss på Rörjouren Stockholm.