RÖRJOUREN STOCKHOLM

Högtrycksspolning Stockholm

Högtrycksspolning gör att avloppets normala funktion och flöde återställs genom att vatten spolas ned i avloppen med ett högt tryck.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Behöver du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Spola rent avloppen med högtrycksspolning

  Högtrycksspolning är en populär och smidig metod för att rengöra avloppen och återställa dess normala funktion, flöde samt öka livslängden på avloppsledningarna. En gällande rekommendation är att vart femte (5) år underhållsspola för att undvika framtida problem och höga kostnader.

  Våra professionella spolbilstekniker är snabbt på plats hos er och spolar rent era avlopp med högtrycksspolning. Oavsett om det är avloppet i köket, badrummet eller garaget som behöver spolas så har vi rätt teknik och kompetens för att hjälpa er. Vår högtrycksspolning gäller för fastigheter, lägenheter och villor – för såväl privatpersoner som för företag.

  Våra fullutrustade spolbilar gör att vi snabbt är på plats hos er och kan spola avloppen rena. Avloppen rengörs sedan med arv vatten spolas med ett högt tryck.

  08-454 09 00
  spola avloppet högtrycksspolning

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Service 24/7

  Vi erbjuder service dygnet runt.

  Nyttja ROT-avdraget

  Hjälp med rotavdrag och ansökan till SKV.

  Tydlig prissättning

  Tydlig och transparent prissättning.
  högtrycksspolning stockholm

  Högeffektiv Spolning

  Regelbunden högtrycksspolning gör så att du kan förebygga avloppsproblem och stopp. Kontinuerlig högtrycksspolning gör att rörledningarna hålls rena från fett, rost, slam, och annat som gör att avloppet tätas till och skapar stopp. Risken med at inte ta hand om avloppen är att avloppsrören kan gå sönder, vilket i sin tur kan leda till vattenskador.

  I somliga fall är högtrycksspolning inte tillräckligt för att åtgärda avloppsproblem. Då kan rörinspektion / filmning vara ett kompletterande verktyg för att bättre kunna undersöka orsaken till problemet.

  Varför blir det problem?
  Att avloppet har sämre funktion kan bero på en rad olika anledningar. Det kan vara fett- och oljeansamlingar, hårrester eller något som fastnat i avloppet. Att kontinuerligt spola avloppen gör att stopp i avloppen kan förebyggas.

  08-454 09 00

  Priser för högtrycksspolning

  Rörjouren Stockholm erbjuder högtrycksspolning av era avlopp av högsta kvalitet. Nedan ser ni de erbjudanden som gäller för privatpersoner just nu. Är du företagare och söker hjälp med spolning så kontakta oss direkt för offert.

  *Priserna ovan gäller för privatpersoner och visar priser efter ROT-avdraget.

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 50 000kr per person går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Frågor eller funderingar?

   Vanliga frågor vid högtrycksspolning:

   Vad innebär Högtrycksspolning?
   Högtrycksspolning av avlopp och stammar innebär att rörledningar spolas rena från smuts, rester och avlagringar med hjälp av vatten som spolas med ett högt tryck. Det är en skonsam metod som snabbt återställer avloppet till dess normala funktion och flöde.

   Vad kostar högtrycksspolning?
   Priset för en högtrycksspolning är beroende av antalet avlopp som ska spolas och typen av spolning. VI erbjuder högtrycksspolning från 1861 kr. Vill ni veta mer exakt vad spolning av ert avlopp kommer kosta så kontakta oss direkt.

   När kan ni utföra spolningen?

   Vi erbjuder högtrycksspolning i hela Stockholms län med omnejd. Dessutom erbjuder vi jour efter kl 16 så vi är tillgängliga dygnet runt 365-dagar om året. Vi är ofta på plats inom en timme, är serviceorienterade och trevliga.

   Erbjuder ni Jourservice ?

   Ja! Vår jour är tillgänglig under årets alla dagar. Även under röda dagar. Så vi kan alltid vara på plats och hjälpa er vid behov.

   Fler frågor eller funderingar?

   Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

   08-454 09 00Maila oss