RÖRJOUREN STOCKHOLM

Avloppspolning – Spola Avlopp & Rör

Avloppspolning är ett utmärkt sätt att värda och lösa rådande och framtida avloppsproblem kostnadseffektivt.

Vi finns i hela Stockholm

Service i hela Stockholms län

Service dygnet runt

Vi är tillgängliga dygnet runt.

Telefon: 08-454 09 00

info@rorjourenstockholm.se

Behöver du hjälp snabbt?

Fyll i ditt telefonnummer eller e-post så återkommer vi direkt!


  Högeffektiv avloppspolning för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm.

  Spola avloppen rena och förläng avloppens livstid

  Visste du att avloppsspolning är ett av de mest effektiva sätten att underhålla och undvika framtida avlopps- och rörrelaterade problem? I regel bör ett avlopp underhållspolas vart femte (5) år.

  På Rörjouren Stockholm erbjuder vi professionella spolbilstekniker som erbjuder spolservice 24-timmmar om dygnet i hela Stockholms län. Oavsett om du behövde hjälp med stammar, rörledningar eller avlopp så kan vi hjälpa er med avloppspolning. Vår service gäller för såväl fastigheter, lägenheter och villor, lik väl som för privatpersoner och företag.

  Våra fullutrustade spolbilar möjliggör högeffektiv och skonsam avloppsspolning. Spolningen möjliggörs via att vatten spolas igenom avloppsledningarna med ett högt tryck. Bli en av tusentals kunder att välja Rörjouren Stockholm.

  08-454 09 00
  villaspolning-spola-vill-avlopp

  Avloppsstopp

  Vi löser era avloppsstopp.

  Felsökningar

  Ledningar, rör och avlopp.

  Läckor/Sprickor

  Tätar, byter ut och renoverar.

  Service 24/7

  Vi erbjuder service dygnet runt.

  Nyttja ROT-avdraget

  Hjälp med rotavdrag och ansökan till SKV.

  Tydlig prissättning

  Tydlig och transparent prissättning.

  Högeffektiv Spolning

  Spolningen går till genom att ledningen spolas rena av vatten med ett högt vattentryck. Spolningen medför att avlagringar, fett, och smuts avlägsnas vilket leder till ett normalt vattenflöde i rörledningen. Spolningsmetoden med vatten är mycket skonsam för såväl gamla vattenledningar som nya.

  Varför blir det problem?
  Det försämrade vattenflödet i avloppsledningen kan bero på en rad olika orsaker. Allt ifrån fett- och oljeansamlingar, till hårrester, toalettpapper eller att något fastnat i avloppen. Oavsett situation så är vår avloppsspolning högeffektiv och skonsam. I vissa fal kan också spolningen kompletteras av avloppsfilmning för att kunna diagnosticera avlopsstoppet.

  En rekommendation är också att avloppspola innan problem uppstår för att på så sätt undvika större problem. Efter en avloppsolning så för rörledningarna förnyat liv och prestanda.

  08-454 09 00

  Priser för avloppsspolning

  Rörjouren Stockholm erbjuder högtrycksspolning av era avlopp av högsta kvalitet. Nedan ser ni de erbjudanden som gäller för privatpersoner just nu. Är du företagare och söker hjälp med spolning så kontakta oss direkt för offert.

  *Priserna ovan gäller för privatpersoner och visar priser efter ROT-avdraget.
  Gäller Stockholms City och närförorter.

  Spara 30% av arbetskostnaden

  Som privatperson och villa- och bostadsägare har du rätt till ett förmånligt skatteavdrag på 30% av arbetskostnaden som gäller för VVS-installationer, reparationer, underhåll och övriga arbeten som gäller ombyggnad av bostad. Summan är på max 75 000 kr per person och går att spara på arbetskostnaden med ROT-avdraget.

  rotavdraget.skv

  Pss.. Vi sköter ansökan till Skatteverket åt dig. Bra va?

  Frågor eller funderingar?

   Vanliga frågor vid avloppsstopp:

   Vad innebär Högtrycksspolning?
   Högtrycksspolning av avlopp innebär att avlopp och rörledningar spolas rena med hjälp av ett högt vattentryck och ett munstycke med rörliga delar. Det är ett effektivt, skonsamt och icke-invasiv lösning på avloppsproblem.

   Vad kostar avloppsspolning?
   Kostnaden beror på vilken typ av spolning ni vill ha utförd. Vi spolar avlopp från låga 1 861kr. Kontakta oss för att få ett precist kostnadsförslag för er verksamhet.

   När kan ni utföra spolningen?

   Vi på Rörjouren Stockholm erbjuder snabb service och kan ofta vara på plats inom en timme i Stockholm. Vår service är snabb, serviceorienterad och kostnadseffektiv.

   Erbjuder ni Jourservice ?

   Ja! Vi arbetar i hela stor-Stockholm och vår jourservice är tillgängliga dygnet runt 365-dagar om året.

   Fler frågor eller funderingar?

   Du är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

   08-454 09 00Maila oss